Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Dagens outfit och träning

av Anna
UA_capri.jpg

Träningsoutfit:

Måndag med träning är värt att fira i ett par sprillans capritajts från Under Armour kände jag. Tajtsen är från Under Armours vår/sommarkollektionen med hög, vackert rynkad midja och dekorativ logga och rosa tyg i benslutet. Till dem ett linne från Adidas med säkert 3 år på nacken och matchande Gococo-strumpor.

rodd_maskin.jpg

Träning:

Efter bara en vecka från styrketräningen känner jag mig stel och framåtroterad i axlarna varför jag ville testa om det gick att köra lite lätt maskinträning utan att belasta magen. Sittande rodd i maskin funkade fint då bröstplattan tar emot vikten, jag behöver inte jobba statiskt med magen och jag inte tar i med buken som vid pressövningar. Körde 4 set låg och 4 set hög rodd med lätta vikter. Superskönt! Men inte ens rotatorn funkade eftersom jag där spänner bålen statiskt, så sen satte jag mig på sittcykeln 30 minuter. Bra så – ett steg i taget!

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB