Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Följ mig – alias Micaela Gyllerström

av Anna

marathon_keps.jpg

Regnet piskade mig i ansiket och jag frös om händerna som sköt tvillingvagnen mot Östermalms IP och nummerlappsutdelningen. Jag längtade hem till värmen och tänkte ”vad 17 har jag gett mig in på? Här går jag och funderar om jag ska ta bussen hem, 3 km för att slippa skitvädret och så ska jag springa 42 km i morgon. 42 km!!!”

Men nu när jag kommit hem, ätit min goda pastasallad och provat nya kepsen är jag taggad igen. Och nervös. Fatta vilken sjuk grej!

Nu springer jag det här bara för mitt eget prestationsego, men för att krydda med en extra spark där bak kan den som vill följa mig under loppet. Via SMS kan du få passertider vid 10 km, 21,1 km och 30 km samt tiden i mål. Sen vet jag inte om det är mitt startnummer eller mitt löpnamn – Micaela Gyllerström som kommer upp i SMSen. OBS – kostar 35 kr.

Gör så här: Skicka ett SMS till 72700 där du skriver: SM 15094

Självklart uppdaterar jag även bloggen med resultatet om jag överlever 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB