Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Hej då bollnavel!

av Anna
bollnavel.jpg

Dags att ta farväl av den här lilla bollen mitt på magen som jag haft i nästan två år, ända sen tvillingmagen började puta. Och jag kommer inte att sakna den, men gör inte operationen bara p.g.a. kosmetiska skäl. Bråcket kommer växa om jag inte gör något åt det och då är det farväl till all träning och kanske även mitt yrke som PT.

Jag kommer sakna att inte träna på ett tag, fast tre veckor är ju ingenting. Och som jag sagt tidigare är det bra med en lugnare period. Jag är säkert lite övertränad efter ett backlopp, en helgs träningskonvent och en Marathon inom loppet av tre veckor. Galet när jag tänker efter.

protein_saft.jpg
Dagens frukost. Klar proteindryck = saft va? 😉  

Mest nervös är jag ändå inför narkosen och ryggmärgsbedövningen. Usch – den sprutan är inte att leka med. Inför det får jag bara dricka klara drycker nu på morgonen, t.ex. saft – en möjlighet för att testa periodisk fasta som är så populärt (d.v.s. att inte äta något på förmiddagen, bara senare). Eller Detox-light.

Nej, nu är det snart dags att lasta in alla barnen i bilen och bege sig till förskolan och sen Capio Arenakliniken i Solna. Vi ses om några stygn 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB