Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Lunch på golvet (& dagens träning)

av Anna
lunch_golvet.jpg

Mannen är på ett viktigt möte och jag vågar fortfarande inte lyfta tungt så det fick bli lunch på golvet för kidsen idag. Det tyckte de var kul. Nu har jag sanerat lägenheten på lasagne och ska se om de vill krypa upp och vila med mig i storebrödernas säng dit de själva kan klättra. Mysigt för alla tre, men om de somnar är en annan sak 🙂

2v_postnavel.jpg
Dagens träningsoutfit – Drop of Mindfulness, skor – Merrell.

Det har på dagen gått två veckor sen jag opererade navelbråcket och jag vågar mig på lätt maskinträning där jag inte aktiverar bukpressen. Lite rygg- och axelövningar följt av en stund på cykeln blev dagens träning och det kändes fint.

Däremot kommer jag få ett fult ärr på naveln. Har bytt tejp och sett resultatet – inte vackert, men ärligt bryr jag mig inte. Anledningen till att det finns där påminner mig om det viktigaste av allt jag har i livet – barnen. Längtar efter att få lyfta upp dem i famnen som vanligt igen ♥

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB