Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Livet och balansen

av Anna
3

Livskvalité för mig är en skön mix av träning, god mat, softa, familj, utveckling och vänner. Den här helgen fyller jag verkligen på och släpper alla måsten. Låter resten av ligan träna åt mig (förutom vår gemensamma morgonpromenad), smaskar Leilas kladdkaka och kaffe klockan 18 och äter middag vid 21. Vissa kämpar för att hålla igång sin träning och äta bra medan jag själv känner mig duktig när jag slappnar av mer. Det är lätt att bli extrem åt det ena eller andra hållet – balans mellan träning, kost och vila är svårast av allt här i livet.

2

Det är så lätt att bli blind och dras med i ett högt tempo av för mycket jobb och för lite träning i vardagskarusellen. Eller tvärtom – för mycket träning och för lite vila. Att inte hinna eller orka känna efter hur man mår. Ledighet och distans är då en av de bättre metoderna för att få perspektiv och hitta tillbaka till balansen som är så viktig för att må bra.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti & Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB