Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Semesterträning och shopping

av Anna
gym2012.jpg

Jag har tagit semester från all prestation inom träningen. Kör det som funkar för magen, underhåller de muskler jag har och njuter av att bara få röra mig i favoritgymmets lokaler. Tvillingarna älskar också att vara på MiniSats och är så mycket gladare och nöjdare när de fått leka av sig bland alla saker och barn.

Dagens träning (superset):

 • Låg rodd i makin – hög rodd i maskin, 4 set
 • Baksida axlar med lutad bänk i kabelcross – dips i maskin, 4 set
 • Axellyft åt sidan i maskin – utåtrotation, 4 set
 • Sittcykel 25 minuter

Just underhållsträning rekommenderar jag till alla semesterfirare – att träna kravlöst men ändå hålla igång. Det är perfekt att stressa av genom att röra på sig, men skjut upp alla mål till efter semestern och bara njut av att röra på dig är mitt tips. Cykla, spring, kanske stoppa ner ett gummiband i resväskan eller sätt upp en TRX i ett träd.

jonas_funkt.jpgApropå TRX växer dessa funktionella burar upp allt mer på SATS anläggningar. Mannen körde ett funktionellt pass med superset av TRX-övningar och hopprep. Erkänner att jag blev lätt avundsjuk och önskade jag kunde vara med.

Funktionell träning är liksom standard för PTs och nya redskap poppar upp. Ovan en bild på en ”Powerbag” och jag ser även allt fler motionärer som själva svingar kettlebells, tränar på bosuboll (på bilden bakom Powerbagen), foamrollers, med TRX och fitnessbollar. Kul trend och träning som går att variera i det oändliga.

shopping.jpg

Efter-träning-outfit i Puma-jacka och matchande Converse vid en shoppingrunda på Fältan. Världens gulligaste badkläder till tvillingarna och bakgrejer inhandlades. Här ska experimenteras med mandelmjöl och Stevia vid bakbordet.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB