Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Bäst träning just idag

av Anna
yoga_dom.jpg

”Vill du vara med på yogan?”, frågade receptionisten när jag loggade in på SATS idag. ”Va? Näe.. det hade jag inte tänkt. Eller.. Jo! Varför inte!”, blev svaret. Enligt veckoplanen skulle jag ha kört ett lättare benpass, men yoga var precis vad min kropp och själ behövde idag. Jag har saknat den. Att få stretcha ut stela löparmuskler, andas och focusera inåt. Och spara benen till Tjejmilen verkar smart.

Veckoplanering är bra och att försöka hålla sig till den, men i slutändan är det bättre att göra något med kvalité istället för att det står i kalendern. Visst måste man pressa sig för att få resultat, men att slänga in en extra vilodag eller ett lugnare pass då och då är ännu viktigare för dig som vill nå långt med din idrott (säger jag till min innebodende planerande Jungfru, som mår bra av att vara lite mindre ”duktig” och mer spontan).

Sen ska det såklart var KUL också! Vad känner du för just idag? Det första jag ber nya PT-kunder om är att de berättar vad de tycker om att göra. Är det inte roligt slutar de, hur effektivt det än är. Själv tycker jag de flesta träningsformer är kul, men inte alla dagar.

P.S. Ta inte efter yogaposen på bilden ovan. Vet inte riktigt vad jag gör där.. D.S.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Vilma Stockvall & Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB