Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Fit & Smart laddning för Bellman

av Anna
grot_bar_appl.jpg

Det kanske låter som att jag ska ge mig in i debatten om de osunda idealen som cirkulerar på tränings/hälsobloggar? Deffade tjejer i minimala kläder – typ ”fit is the new skinny”. Bra att detta uppmärksammas och jag håller med i mycket, men just nu har jag inte tid att avhandla ämnet. Ska strax cykla iväg till Stora Skuggan och springa Bellmanstafetten med  Lofsans team.

Har därför laddat ”smart” inför loppet med frukost som stannar i magen ett tag om lunchen blir sen: Äpple, bär med keso/vaniljpulver-röra, te, gröt på havregryn, lin- och psylliumfrön, pumpakärnor, kanel och det rubriken syftar på – proteinkräm av Charlotte Perrellis proteinpulver ”Fit & smart” som jag fått hem att testa från Bodystore.

fit&smart.jpg

Är du ute efter ett proteinpulver som faktiskt smakar gott ska du testa detta mjölkprotein. Vispa upp med halva mängden vätska till en tjock kräm..

proteinkram3.jpg

..och ät som mellanmål eller kanske som jag – komplement till frukost. Jag vill vara tydlig med att det är just ett tillskott – ingen måltidsersättning (mer än mellanmål) och absolut kan du lika gärna äta naturliga proteinkällor som ägg, kesella, keso, skinka etc. lika gärna men för egen del tycker jag det är så GOTT! Dessutom snabblagat och jag vet att jag bl.a. får i mig:

Innehåll per portion:

 • 103 kcal
 • 24 g protein
 • 0,3 g fett
 • 1,2 g kolhydrater
 • 450 micro g kalcium (50 % av dagsintaget)

Finns i smakerna choklad, caffé latte och jordgubb.

Pris: 209 kr på Bodystore.

bellman_ladd.jpg

Och så lite gott fett i form av nöt/protein/kokosfettboll, även de gjorda av Fit & Smart-protein den här gången. Mums ihop med te eller kaffe!

Dagens löpoutfit: Dresscode för team Lofsan är rosa upptill och svart nertill så jag har min Asics Stockholm Marathon-tröja ihop med Röhnisch-tajts och Gococo-strumpor.

Nu packa väskan, upp på hojen och trampa ut min ömma rumpa. Superosmart att köra ett benpass två dagar innan lopp. Hoppas träningsvärken släpper – mot Bellman!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB