Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Formcheck Jorm – 3 år tillbaka

av Anna
Jorm_pose.jpg

Tänk att jag har lyckats stå på samma sätt, på samma plats i samma vackra väder och bloggposat tre år i rad (står bara åt fel håll på sista bilden). Det som förändrats mest utseendemässigt är egentligen magen som vuxit och krymt mellan korten. Och håret. Vikten har också gått lite upp och ner med graviditeten, men hur mycket vet jag inte. Säger som alltid – vikten är oviktig, det viktigaste är hälsan, hur du mår, det du ser i spegeln och hur kläderna sitter.

Ovan bild för två år sen, sommaren innan jag blev gravid med tvillingarna.

8v_postgrav.jpg

Ett år sen och 8 veckor efter tvillinggraviditeten. Jo, EFTER! Men kejsarsnitt + navelbråck + separerade magmuskler ger denna gravidlook.

jormpose_sommar2012.jpg

Idag. Magen är fortfarande lite rund av att de separerade magmusklerna inte håller saker och ting på plats inne i magen, trots att navelbråcket är opererat. Men den är betydligt mindre än året innan och jag är stolt över vad den presterat – både att den burit 6 barn och att corestyrkan är grym.

Formen förutom magen är bra – löpformen bättre än någonsin, jag kanske inte lyfter lika tunga vikter som före graviditeterna, men det känns inte lika viktigt längre. Något jag däremot vill jobba på är mina chins och dips. Gillar känslan att orka lyfta min egen kropp och vara funktionellt stark.

Dagens träningsoutfit: Linne – Puma, sport-bh och kjol – Under Armour.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB