Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Höstnytt från DOM & rockiga Lasse

av Anna
DOM_host2012.jpg

Småtrött idag. Inte för att det blev så sent igår, men jag var så upprymd efter att lycklig trampat hem på hojen från Lars Winnerbäcks konsert på Gröna Lund. Svårt att sova. Den var bra, men jag tycker han kunde ha spelat fler av sina klassiker från äldre album. Inte så mycket rock, mer lugn pop. Men jag håller väl på att bli gammal 😉

Försöker pigga upp mig med te och nya kläder ur Drop of Mindfulness höstkollektion. Älskar de formgivande inner-bhn och de smala korsade axelbanden. Det gråspräckliga mönstert känns helt rätt i höst.

En av alla rockiga låtar Lasse spelade igår: ”Jag får liksom ingen ordning på mitt liv” – känns träffande 😉

P.S. Några har kommenterat att de tycker jag visar mycket reklam men, precis som namnet på bloggen antyder, skriver jag mycket om just ”trender” inom träningsmode, träning och kost. Vill tipsa om nyheter och sen får du solla bort det som inte är intressant. Ok? D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB