Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Hem till stan

av Anna
jorm_sommar2012_3.jpg

Från Sveriges minsta (nåja, här bor ju ändå ca 100 personer) och vackraste by till Sveriges största och vackraste stad. Älskar kontrasten mellan mina olika ”hem” och att avsluta sommaren här uppe i lugnet, innan hösten och alla projekt drar igång, är perfekt. 

jorm_sommar2012_4.jpg

Innan jag fick barn skulle jag blivit rastlös av att vara här i 2,5 veckor, men med 4 barn är det ovärdeligt att se dem så fria och bli så ompysslade av mina föräldrar. Dessutom har jag själv en frihet jag aldrig får i stan där vi knappt har några barnvakter.

Men nu ser jag fram emot att komma hem till stan. Jag saknar min man, stora gym, puls (mer än min egen), sushi och HM. Ja, för barnen har slitit hål på sina jeans denna kalla sommar.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB