Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Sista löppasset före jul

av Anna
jorm_milen.jpg

Har du också varit sådär trög i kroppen när du ska ut och springa? Benen sega som kola och motivationen inte vad den brukar vara. Lite så kände jag i morse och det grå, blåsiga vädret kändes inte heller så inspirerande. Men det var sista löppasset i Jorm innan vi åker hem, så jag gav mig ändå ut för att bunkra frisk fjälluft. Nästa gång jag springer här är det snö och jul.

lopn_seger.jpg

Bästa sättet att få passet att gå fort om du är oinspirerad är att focusera på annat än själva löpningen. På kilometerar, musik, tiden, omgivningen.. Själv höll jag koll på distansen och körde 4 x 1000 meters fartökningar med 1000 meters lugnare tempo däremellan. Tiden för milen slutade på 45,43 minuter.

Känns bra att kunna ge Plan Sverige en hyffsat bra tid på Tjejmilen som är målet med all intervallträning. Och, som jag tjatat om tidigare, kanske slå mitt personliga milrekord på 43 minuter. Sommarens löpträning har gått över förväntan.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson, Elvira S. Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB