Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Säg hej vid Tjejmilen

av Anna
vagnlop_bajam.jpg

Bajamajorna är på plats och det var full action med att bygga tält på Gärdet när jag sprang förbi med Chariot CX2 i morse. Det drar lite i tävlingsnerven och jag ser fram emot loppet med skräckblandad förtjusning. Skräck för att jag vet hur galet tufft kroppen får kämpa när jag pressar den till max, förtjusning för att det är folkfest. Jag glömmer vissa stunder att det är jobbigt och njuter av att påhejad plöja fram och göra något jag älskar – springa!

Heja ja. Du kanske vill komma och säga hej till mig innan start? Jag kommer hålla till vid Plan Sveriges tält strax efter kl 12 fram till start (minus en tur till en Bajamaja – nerverna lär sätta sina spår). Vore jätteroligt att träffa dig som läser min blogg IRL 🙂

OBS! Ösregnar det kanske jag inte dyker upp förrän framåt 12.30.

image007.jpg

Under själva loppet kan du joina Plan Sveriges hejarklack (se kartan). Gå över Djurgårdsbron, följ sedan Djurgårdsvägen i 1800 meter, förbi bland annat Skansen och Gröna Lund. Strax efter station Bellmansro kommer en raksträcka där du kommer att se Plans portal.

Och är du inte på plats kan du alltid joina den på facebook.

Lycka till alla som ska springa och ni som är i stan inte ska – kom och säg hej! 🙂

stretch_lar.jpg

Själv förbereder jag mig så gott jag kan och idag följdes 20 min vagnjogg av lätt gymkondis och lång STRETCH. Det bästa jag kunde göra idag!

Träningsoutfit: Linne – Under Armour, sport-bh – Stay In Place, capritajts – VATA Brasil, skor – Adidas.

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Joel Holmgren och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB