Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Snabba söndagspizzan

av Anna

tortilliapizza3.jpg

Hur får man till en sådär tunn krispig pizzabotten? Jo så här lätt är det – ta ett tortillibröd och lägg på önskad fyllning (jag tog färdig tomatsås Dolmino, strimlad kalkon, banan, curry, basiica och riven mozarella). In i ugnen på 250° i ca 10 minuter tills osten fått fin färg. Servera med sallad.

tortilliapizza4.jpg

Helgen som singelmamma har varit skön men jag har saknat pussar och skratt så det är mysigt att ha alla hemma igen. Och nu blir det ordning på måltiderna också. Jag tycker det är så tråkigt att laga mat till bara mig själv så de senaste dagarna har jag levt på gamla matlådor från frysen, gröt, kesella och yoghurt.

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB