Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Black lack

av Anna
rohn_black1.jpg

Nej, jag har inte skrivit fel så förvänta dig ingen recension av kondomer, haha. Däremot glansiga kläder som också är inspirerade av lack och läder a´la Madonna. 

rohn_black2.jpg

Mornarna är kyliga nu trots fantastisk höstsol och en vindjacka är på sin plats. Jag invigde min svarta sköning från Röhnisch i morse som både har tunnt foder och är vindtät. Feminint insvängd midja och axepuffar samt inbyggd visselpipa i ärmen om du leker polis (om jag fortsätter på det porriga temat 😉

Även övrig träningklädsel från Röhnisch höstkollektion idag och svarta skor från Adidas.

black.jpg

Svart med feminina detaljer och glättiga strukturer är en stark klädkod hos träningsklädmärkena i höst. Stilrent, sportigt och kläder som du känner dig uppklädd och sexig i. Spana in fler av höstens black beauties jag visat upp här.

Ovan från vänster: Tajts – Nike, jacka – Adidas, linne – Casall.

dips11.jpg
Känner mig stark och glad att jag orkar min egen kroppsvikt i fria dips.

Annars var morgonen inte sexigare än att jag tränat TUNG styrketräning för bröst, axlar och biceps. Benen känner av allt studsande igår så jag ändrade om träningsplaneringen ännu en gång. Inga superset, max 5-8 reps per set och utmanande tunga vikter så att axlarna riktigt sved. Härligt.

Senare väntar ännu mer skoj. Möte med den här snygga tjejen och kalas för den här snygga tjejens dotter. Bra torsdag!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB