Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

BollnäsEss med Rosa Skrot

av Anna
bollnasass.jpg
Bild från bollnasess.se

Fredag 5 oktober arrangeras företagsdagen av Nordic Gym i samband med träningskonventet BollnäsEss 5-7 oktober. En helg full av inspirerande träning för kända profiler, föreläsningar och nätverkande. Jag har blivit ditbjuden och reser med nya kollegan Sofia från Rosa Skrot och ser fram emot att lära känna henne bättre, träna och lära mig mer om gym buisness. Bara att bo på hotell en natt tycker jag är lyx (hotellfukost!!) innan jag åker vidare till Falun och familjen som passar på att besöka farmor.

Så otroligt KUL att vara del av Skrot-gänget och nu närmar sig jobbet som PT där. Tvillingarna börjar på förskolan nu i oktober (hjälp!) och då kan du sätta igång att träna med mig. Maila anna@trendotraning.se och förboka redan idag.

nordic.jpg

”Lyft inte skrot” – Nordic Gyms slogan. Själv säger jag – lyft ROSA skrot med mig 🙂

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB