Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Hurra för mig!

av Anna
pose_soffa.jpg

Tänk vad åren går och att jag fyller 24 idag. På något läskigt sätt snurrar jorden snabbare och snabbare runt solen (eller var det tvärtom?) och jag hänger inte riktigt med. Känner mig inte ett dugg äldre, bara klokare, mer erfaren och vältränad, haha 😉

Ålder är, precis som vågen, bara en obetydlig siffra – det är vad du ser i spegeln, hur du mår som är det viktiga. Jag har aldrig varit så stark, så snabb eller så smart som jag är idag. Utan doping tar det år att bygga muskler och lära känna sin kropp. Att lära sig utnyttja den till max, för den är så otroligt formbar om du bara vet hur. Men visst är det fördel att vara ung och allert i många idrotter. Och på mig blir magen sig aldrig lik och en och annan rynka har krupit fram vid mina ögon, men de går ju att trolla bort i ett kick med botox om jag så önskar (not – men det är 2012 och möjligheten finns).

Födelsedagspresent då? Sen 9 år tillbaka har min högsta önskan varje födelsedag (och jul) varit att bli gravid (om jag inte redan varit det) ända tills idag. Nu har jag den familj jag alltid velat ha, något som gjort mig lugn i själen och redo att gå vidare mot nya utmaningar.

Samtidigt har jag aldrig varit så feg. Inte fysiskt (mer än i slalombacken med Hugo), men är livrädd för vad som händer i livet just nu. Bloggen har på bara ett år exploderat, gett mig nya vänner, flera jobbuppdrag, ett helt nytt liv. Jag måste verkligen jobba med min självkänsla – att jag verkligen ÄR så bra som vissa tycker. Det är bara jag själv som begränsar mig själv – karriären väntar på mig om jag vill.

anna_ans2.jpg

Så – grattis mig själv! Idag ska jag bara gå runt och fylla år hela dagen. Medan jag tränar, torkar upp kladdig barnmat från golvet, mailar, tjatar och kramar på barnen, kanske laga en god middag eller köpa hem mat? Så får det bli. Fylla år fylla år – inget extra, men ändå så jäkla perfekt.

Vadå skrivit fel? Just ja – 34 skulle det vara. Men vem bryr sig? Det är ju bara en obetydelselös siffra. Livet kan börja och sluta precis när som helst – du bestämmer!

P.S. Helt overkligt nog blev tvillingarna till dagen efter min födelsedag för 2 år sen. En present jag får leva med restan av mitt liv. Behöver alltså inga fler 🙂 D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB