Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Naturligt bröstlyft (film med övningstips)

av Anna
bankp_vila2.jpg

Först och främst – TACKAR ödmjukast för alla grattishälsningar! Jag kommer inte ha tid att svara er alla, men jag läser allt, blir helt rörd av det ni skriver och suger in det som den bästa presenten man kan tänka sig. Ni är så fina ♥

Och när vi ändå är inne på att åldras och hur kroppen förfaller, haha, bjussar jag på 4 övningstips för bröstmusklerna med hantlar. För någon operation tänker jag inte göra trots att vissa kroppsdelar blivit mindre och hänger lite mer – träning och toppar med inbyggda bröstkuddar räcker (det jag har på mig från DOM är grymt i det läget). 

Samtliga övningar ovan tränar hela bröstmuskeln, som består av flera delar, men vissa focuserar mer på övre delen och andra på hela bröstmuskeln. De för övre delen ska du focusera på för ett naturligt ”bröstlyft” och en snygg urringning.

Får du inte upp filmen? Gå in här.

axl_br_tr.jpg

Ett lugnt men TUNGT styrkepass för bröst, axlar och biceps, uppklädd i fina träningskläder satt som en smäck.

Dagens träningsoutfit: Linne med inbyggd bh med bröstkuddar – Drop of Mindfulness, ”seamless” tajts med kjol – Röhnisch, strumpor – Gococo, skor – Adidas.

P.S. Appropå mitt favoritstrumpmärke Gococo kan jag berätta att de expanderar stort till flera länder och kommer utöka sortimentet i höst med sport-BH, Compression Sleeves, Compression Skiing, Cross Country och nya färger. Blir kul att följa för oss träningsklädintresserade! D.S.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB