Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

3 morgongåvor till min kropp

av Anna
lop_vagn.jpg

1. Löpning. Typsikt obekvämt, jobbigt, svettigt, tungt (speciellt med vagn) och alldeles alldeles underbart. När jag väl fått igång hela kroppen och blodet pumpar ut i minsta lilla tå, benen flyger fram och tankarna rensas. 

Jag sprang idag 30 minuters med vagnen innan MiniSats öppnade. Morgongåva till mitt härta och min själ!

yoga_sats3.jpg

2. Yoga. Inga redskap – bara jag och min kropp som får sträcka ut, mjukas upp, focusera, balansera med varje kroppsdel samtidigt. Lungorna fylls och töms helt och det mest välbehövliga för mig – slutet där kroppen får chans att slappna av helt och hållet.

Vidare forstatte jag med en timmes fysisk yoga som både gav total träning och ny energi. Morgongåva till mina muskler och min själ!

yogh_proviva.jpg

3. Frukost. En stor skål med kesella, Wellness-yoghurt, linfrön, müsli, bär, rött te med mjölk, ett äkta svenskt äpple, ProViva-shot och Omega-3-tabletter. 

Hemma igen åt jag dagens 2a frukost (lätt mellanmål innan träningen) och fyllde på ordentligt med protein, fibrer, kolhydrater, kalcium, vitaminer, mineraler, nyttiga bakterier – ja, hela rubbet. Detta under total tystnad framför en av mina bebisar (bloggen) med två andra sovande tryggt i sina sängar. Morgongåva till min mage och min själ!

Vad har du gett din kropp i gåva idag?

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB