Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Kangoo Jumps – test & filmklipp

av Anna
kangoo1.jpg
Jag och Jorge Mix efter svettig och barnsligt KUL Kangoo Jumps-klass.

Är helt *Kangoo High och sprallig efter att ha studsat runt som ett lyckligt barn efter energiknippet Jorge Mix korreografi. Fitness Magazine-redaktionen var också på plats och log lika brett som jag. SJUKT roligt, även om jag hade problem att hänga med i aerobicstakterna. Var bra länge sen jag jag gjorde ”Step touch” och ”Grapewine”, men när jag kom av mig var det bara att HOPPA!

kangoo2.jpg

Avslutade med magövningar med Kangoo-pjäxorna på oss. De blev som vikter som gjorde det ännu tyngre. Effektivt, svettigt, grym core- och balansträning passet igenom men så kul att jag inte tänkte en sekund på att kroppen fick jobba.

Men tanken bakom är inte bara att ha kul. Kangoo Jumps har funnits ett bra tag, framtaget av läkaren Gregory Lektham i syfte att vara ett hjälpmedel för rehabilitering efter idrottsskador och för att minska påverkan på leder i samband med joggning. Jag borde göra det här oftare!

*Kangoo High = ett tillstånd du kan uppleva efter en Kango Jumps klass. Du är full av endorfiner, pigg, energisk och kan ha svårt att sova. Tjohoo 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB