Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Följ magkänslan

av Anna

På ytan är jag en strukturerad Jungfru som planerar dagarnas träning, mat och övrigt i detalj. Som idag – 12 backintervaller inplanerade, 12 backintervaller sprungna. Men inuti är jag en typisk känslomänniska och just nu låter jag magkänslan styra det mesta i livet. ”Man-lever-bara-en-gång-vågar-du-inte-vinner-du-inte-stilen”.

När allt annat är ovisst är träningen alltid en trygghet. Benen är fortfarande snabba, backarna i Lill-Jansskogen ligger kvar och att tröttheten omvandlas till flow och endorfinrus kan jag lita på. Höstlöpning är extra grymt och backintervaller en av de effektivaste intervallformerna, men mer fakta än så får du inte av mig idag (jag har skrivit lite kort om det här däremot). Detta fick bloggpolar-Lofsan stå för (i samma backe som mig dessutom) på TV4 i morse. Hoppas du tittade och fick några bra tips av henne för av mig blir det bara löpinspirerande bilder och några tänkvärda ord jag sett. Vet inte om jag formulerat det helt rätt, men du fattar säkert:

Livet är inte det som sker utan hur du väljer att uppleva det som sker.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB