Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Föreläser på Allt för hälsan

av Anna

Jag har ett samarbete med Bodystore och ser fram emot att stå en stund i deras monitor samt föreläsa om träning under och efter graviditet på Allt för hälsan-mässan torsdag 8 november. Ett kul samarbete då jag ända sen jag började styrketräna (ca 16 år sen) har handlat från Gymgrossisten (samma regi som Bodystore) och gillar deras produkter.

Presentationen till mässan börjar nu ta form och det bästa jag har att dela med mig av är min egen erfarenhet – tre helt olika graviditeter och tre olika förlossningar som påverkat hur jag kunnat träna. Jag kommer även berätta om fördelarna med gravidträning och ge tips på övningar.

Välkommen att komma och lyssna – torsdag 8 november kl 15.00-15.40. Om inte vore det kul om du säger hej i Bodystores monitor där jag står kl 13-14.45 och 15.45-16.15.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB