Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Formcheck rygg

av Anna

Lite egoinlägg mår jag bra av. Jag kanske inte har magrutor men ryggens muskler är det inget fel på 🙂

I morse lyxade jag till det med en dusch efter träning – hör och häpna! I vanliga fall går jag hem och duschar när småttingarna sover, men inte idag och det var då jag upptäckte pucklarna på min rygg. Många år har de tagit att skapa och även om focus just nu inte ligger på större muskler (mer än rumpan) tycks kroppen bli bättre på att bygga med åren. Eller är det bara det att jag blivit mer tålig för smärta och alltid kör på hårt när jag väl tränar. Förmodligen mer sant.

Har du någon kroppsdel du är extra stolt över? Jag är nyfiken och vill även veta om det fortfarande går att kommentera i den här bloggen. Fortfarande under konstruktion av Aftonbladet.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB