Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Fyrathlon

av Anna

Jag har tipsat om det förr, men gör det igen eftersom det är så grymt – fyrathlon i gymmet. Regniga och mörka dagar som denna lockar inomhusträning mer, men gäller det konditionsträning tycker jag det är tråkigt att stå på ett löpband, för att inte tala om att ro, i en hel timme. Döden. Därför delar jag upp passet på flera maskiner med bonus att hela kroppen tränar sin uthållighet.

Dagens träning:

 • 25 minuters löpning med vagn.
 • 20 minuters rodd.
 • 15 minuter trappmaskin.
 • 10 minuter armcykling.

Speciellt rodden är perfekt träning för mig nu när ett mail från Vasaloppet damp ner i mailboxen. Mannen har snackat om att anmäla mig och jag har bara – ”jaja..  gör det du..”. Nu är det gjort och nu har jag alltså ett mål med träningen igen 🙂

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB