Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Hårakuten

av Anna

Den här bilden beskriver exakt hur jag känner efter en buisy dag – trött men glad och risig frisyr. Ok, Jonna är rätt söt i sin grönfärgade punkarfrilla hon fixat med vattenfärg (gäller att visa atityd från start på förskolan).

Men själv är jag i akut behov av hårvård. I morgon låter jag en för mig ny frisör (”Hos Tomas” efter Groupon-erbjudande) sätta klorna i det som finns kvar efter tvillingarnas framfart. Har inte färgat håret på över ett år eftersom jag haft med mig tvillingarna hela tiden, d.v.s. inte läge för 3 timmar i frisörstolen. Så andra dagen på jobbet kommer tillbringas med lyxig klipp- och färg. Det här med egenföretagande känns HELT rätt 😉

P.S. Frisyrtips är välkomna, men ljusare har jag redan bestämt att håret ska bli. D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Paula Westerberg och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB