Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Smothie med Holistic Risprotein

av Anna

Smothie av proteinpulver är inget jag dricker till frukost i vanliga fall   (föredrar det i krämform), men nu har jag fått hem ett nytt proteinpulver att testa – Holistic Risprotein. Det blev verkligen INTE gott i krämform, en gulbrun och tjock smet som smakade… ris?! Avkok?

Lösningen blev alltså en smothie med Risproteinet, 1 msk kokosolja, 1 banan, 1 tsk mättande psylliumfrön, ca 2 tsk kakao och vatten. Garnerade med knapriga pumpakärnor och resultatet blev riktigt gott. Kakao-banan-kokos-smaken mötte Risproteinets nötaktiga smak perfekt.

Just risprotein är perfekt för dig som är allergisk mot både soja, mjölkprotein och laktos och detta innehåller hela 80% rent protein med 95% upptag. Dessutom helt utan socker, sötningsmedel, smak- eller färgämnen. Per portion 116 kcal varav 40 g protein, 6,5 g kolhydrater och 0,5 g fett.

Pris: 345 kr på Bodystore.

Skål och trevlig helg!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Mikael Hedmark och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB