Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Högsta prio

av Anna

Tänk att det finns så mycket att lära, trots 34 års livserfarenhet. Att göra en sak i taget t.ex. Jag bollar Powerpointpresentation, blogg, mail och layoutjobb till KTH-Hallen samtidigt som jag äter och försöker bortse från disk, barnens kläder och leksaker som ligger utspridda. Måste bli bättre på att lägga all focus på det som är viktigast just nu.

Stänger ner jobb- och bloggdatorn. Nu blir det Madagaskar 3 med Hugo och Hampus.

Och just idag är mina äldsta barn viktigast. Eftersom det är höstlov från skolan har jag lovat hämta dem tidigt på fritids och gå på bio. Bara vi tre med tvillingarna kvar på förskolan. Jobbet kommer bli gjort, om jag så får sitta uppe på nätterna, men chansen att umgås med bara mina storkillar finns inte varje dag. Oftast blir det Jonas som hittar på saker med dem och jag tvillingarna, eftersom jag fortfarande inte klippt navelsträngen till dem helt.

P.S. Det börjar bli fler deltagare på min morgonyoga på KTH-Hallen nu vilket känns superkul. Där fladdrar jag i alla fall inte runt och gör annat än att leverera en skön yogastund 🙂 D.S.

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB