Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Stresshantering

av Anna
Levande ljus vid min yogaklass.

Känns som att jag går runt med ett konstant högt stresspåslag just nu, och har så gjort sen tvillingarna kom. Som småbarnsmamma är man alltid på tå, alltid redo att ta hand om de små liven samtidigt som det är så mycket jag vill själv. Hade jag inte tränat skulle jag nog inte orka med det liv jag lever på samma nivå.

Men så vet jag att det är en kort period – har ju varit med förr, och att min tid för annat kommer. Menar inte att jag går på sparlåga just nu (LÅNGT ifrån – jag lever fullt ut), men att vissa saker jag vill göra stoppas i bakfickan till senare. Försöker coola ner, idag med löpning och att leda yoga. Även om deltagarna är i focus kommer jag själv också in i samma lugna känsla.

Sammanfattningsvis – ju mer stressad du är, ju viktigare är att du tar dig tid att träna. Ta hand om dig!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB