Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Möte med Svarta Lådan

av Anna
Mellanmål på stående fot tillhör vardagen – idag färdigt, lyxigt & nyttigt från Svarta Lådan. J & J fick smaka lite & älskade det lika mycket som jag.

Tänkte inte på sammanträffandet att jag skulle få hembesök av Janina från Svarta Lådan när jag skrev om kosttillskott och snabba mellanmål i morse. Kosttillskott är som sagt bra att ta till i stressen tycker jag, men Svarta Lådan är snäppet lyxigare med färdiga måltider av riktig mat där du själv väljer fördelning kolhydrater/fett/protein.

Lättkesella mixad med hallon och mandlar. Enkelt och förvånadsvärt gott.

Eftersom barnens förskola är stängd idag har alla barnen varit hemma med fullt ös av MiniSats, lek med kompisar och nyss dans på BASE 23. De små måltiderna jag fick av Janina kunde inte komma lägligare. Så här skulle jag vilja ha det varje dag och den möjligheten finns för dig som bor i Stockholmsområdet. Du slipper tänka, laga mat och får exakt det din kropp behöver levererat hem.

En PT på det och du har optimala förutsättningar att nå din toppform. Rosa Skrot säljer redan Svarta Lådan och tanken är att du ska kunna få en kickstart med både personlig träning och kost. Jag hjälper dig med träningen, Svarta Lådan kostrådgivning och färdiga måltider. Går även att ordna för dig som kör PT-online eller PT Hemma Hos i Stockholm. Inget är klart ännu, men visst låter det grymt?

Kontakta janina@svartaladan.se så berättar hon mer, eller läs om Svarta Lådan som nu även levererar hela veckans måltider hem till dörren. Som matkasse fast du slipper laga maten själv. Vilken dröm!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Ellen Norberg, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB