Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Kickstart – i form på 4 veckor

av Anna

Som du vet gillar jag både träning, god hälsosam mat, bra kosttillskott och vackra bilder. Därmed tilltallar Charlotte Perrellis bok ”Kickstart – i form på 4 veckor, som jag fått hem att kika på från Bodystoremig mycket.

Ärligt har jag haft en förutfattad mening om Charlotte som ”divig”, men efter att ha bläddrat och läst i boken och hört Therese (vd på Gymgrossisten) berätta om henne har jag ändrat mig. Hon är en sund och jordnära tjej och boken ger bra upplägg med kompett tränings- och kostupplägg för 4 veckor, framtagna m.h.a. personliga tränaren Jesper Björck.

Boken är inte inriktad på viktnedgång utan att hitta en sund, hälsosam livsstil där ”allt hänger samman” och det förklaras på ett sätt som är lätt att förstå. Exempel ser du ovan där vardagsmotion beskrivs med ”poäng” så att du peppas till att röra dig mer i vardagen. Kan vara jobbigt att räkna poäng vid allt man gör, men med detta i bakhuvudet förstår du att inte bara stenhård träning räknas.

Vackra bilder som sagt och även vilodagar är inlvävda i veckoprogrammen, fulla av bra övningar för hemmaträning.

Pris: 199 kr på Bodystore. Där kan du även läsa mer om boken.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Tobias Johannesson, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB