Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Snabb smak av Thailand

av Anna

Det är helt galet vilka eftermiddagar jag har när jag väl kommit hem med hela packet. För det mesta planerar jag redan dagen innan om jag vet att jag ska vara borta hela dagen, som idag, men ibland hinner eller bara orkar jag inte.

Då är det bra med färdig fast food från frysen – som Findus nya World Selection Red Chicken Curry som jag fått hem att testa. På 6 minuter var middagen klar och om jag undvikt att titta ut i det mörka höstrusket och det varit ca 20° varmare hade det känts som Thailand. God currysmak, krämig och lagom hot allt-i-ett-rätt. Hade dock gärna haft i mer grönsaker och kyckling.

Finns även i smakerna Lousiana Jambalaya, Indonesian Nasi Goreng och Thai Green Curry.

Vill du också provsmaka? De tre första som kommenterar detta inlägg får 3 gratiskuponger var. Först till kvarn..

 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barasotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB