Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Spirulina- och Ginsengboll

av Anna

Godmorgon vänner, godmorgon trötthet och godmorgon helg! Varje morgon när jag vaknar, oftast mellan kl 6-6.30 då tvillingarna vill upp, tänker jag: IKVÄLL ska jag lägga mig extra tidigt. Men det blir liksom aldrig så eftersom jag har så mycket sparat tills ”när barnen somnat” (typ kl 21 är alla 4 i säng).

Men jag klagar inte. Har kommit in i en fas då det är lite för roligt för att sova. Älskar att leka med bilder till bloggen i Photoshop, skriva texter och väl i säng är det sjukt kul att se vad alla andra haft för sig på Instagram. Men i morgon får jag sova ut. Jag och Jonas turas om på helgen, även om jag ändå gärna går upp för att jag inte vill missa morgonmyset med barnen 🙂

Faktiskt god! Det trodde jag inte.

Och ju mer du tänker på hur trött du är ju tröttare blir du. Bättre att tänka tvärt om och automatiskt pigga upp sig. Så, tankens kraft + kaffe och en grönaktig boll från Bounce rullad i hackade nötter hade en mjuk söt marsipansmak och jag är pigg som en mört (typ). Bollen innehåller 100% naturliga ingredienser – bl.a. mixad mandel, druvjuice, fullkornsris, russin, sesamfrön, vaniljpulver, spirulina och havssalt. Går säkert att göra själv med liknande ingredienser.

Spirulina + kaffe + proteinkräm av Gourmet-Pro blir lördagens mumsiga pre workout. Snart gym. O happy lördag!

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joel Holmgren, Ronja de Boer, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB