Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Tortilliapizza med plusmeny

av Anna

Tortilliabröd är så perfekt att göra pizza av. De blir alltid sådär tunna och krispiga och är klara på ett kick. Du har säkert sett mig och andra bloggare göra dem ofta, och idag lyxade vi med tomatsås, kalkon, handskalade räkor, banan, riven mozarella och basilica. Till dessa plusmeny med stor sallad med fetaost, soltorkade tomater, pumpakärnor och kokt ägg för extra protein.

Och till filmen ikväll har jag experimenterat fram en läcker efterrätt med kesella och vit choklad som ingrediens. Recept lovas (om det är gott).

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB