Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Bloggar jag gillar

av Anna
Cool från Brakatarina.se. Hennes söta dotter finns ofta med bland alla vackra bilder.
Det är sällan jag hinner läsa andras bloggar. Tyvärr – för det finns ju en uppsjö bra där ute, men några få favoriter har jag ändå som jag försöker hänga med. Jag fått en bloggaward från söta Pauline som gjorde min dag igår med orden ”jag blir alltid extra sugen på att träna när jag läser hennes blogg” – KUL, för det är bloggens huvudsyfte. TACK Pauline 🙂
Svårt att välja ut bara 5, men mina bloggawards ger jag till:
1. Träningsglädje är en blogg jag följt väldigt länge och alltid levererar det jag vill ha av vackra inspirerande bilder, känslor och starka åsikter. Sara som skriver är en stor förebild för mig och apar inte efter någon annan. Det gör hennes blogg unik och intressant.
2. Lofsan hittade jag till för bara ett år sen, framför allt eftersom vi lever på samma galna sätt med små barn och en karriär som personlig tränare (på samma gym dessutom 🙂 och bloggare. Det jag främst gillar är hennes spontana inlägg och energi samt att man får följa hennes liv med barn.
3. Brakatarina diggar jag, inte bara för att Katarina är en god vän, utan för att hon bjuder på FANTASTISKT vackra bilder (en av dem överst här i inlägget). Katarina frilansar som fotograf, och jag gillar som sagt bilder. Dessutom skriver hon på ett sätt som fångar med mycket känslor som berör.
4. MiaShopping är faktiskt den första bloggen jag läst i hela mitt liv och anledningen till att jag själv började blogga. Mia är nämligen inte bara en duktig modebloggare utan även min storasyster och på MiaShopping får du alltid tips om utförsäljningar, snygga outfits och ibland bilder på min söta systerdotter 🙂
5. Jessica Clarén är en relativt ny favorit. Snygg blogg, vackra bilder – speciellt i ”Dagens boost” och tänkvärda citat. Inte så mycket text, men inspiration i bild vilket passar mig som inte har tid att läsa så mycket 🙂
Regler för utmärkelsen:
 1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den.
 2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar.
 3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg.
P.S. Även om det var 5 bloggar jag skulle utse vill jag ändå nämna några till jag gärna läser och det är SparkibakenGymglam, Fitness & HälsaMiniAlthini, Wellness-bloggarna och flera av Bloggaromträning-bloggarna. D.S.
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB