Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

”Mod” – min dag på Allt för Hälsan 2012

av Anna
Taggade upp mod och självförtroende med träning på SATS Älvsjö.

Vilken passande slump att årets tema på Allt för Hälsan 2012 är just MOD. Ödet förmodar jag för att jag skulle våga föreläsa, och nu efteråt känner jag en väldig lättnad och glädje. Det gick ju faktiskt bra. Jag fick mersmak och känner att – ja, jag sitter faktiskt på information som berör och gör nytta för andra. (Ett litet filmklipp från föreläsningen kommer upp senare).

Bicepscurl i kabelcross. Träning är bästa sätt att hålla nerverna i styr.

 Att satsa på sin hälsa handlar om att satsa på sig själv, men att våga prioritera sig själv och att testa nytt kräver ofta mod. Sätt dig vid rodret och ta kommandot över ditt liv – tröskeln till en hälsosammare livsstil finns inom oss själva”.

Ur Allt för Hälsans mässtidning, men kunde lika gärna vara mina egna ord efter dagen då min oskuld som föreläsare är tagen. Annars vet jag inte om jag såg så mycket mod på mässan (mer än att klottra på en vägg?!)…

Jag i Bodystores monter, raw- och functional food överallt samt min naturliga lunch.

…mer en tydlig trend av ”naturlighet” och oändliga raddor utställare med fuktionell mat, low carb, raw food – ja även hos Bodystore där jag stod en stund var det Whey-80 sötad med stevia och super food som promotades. Min egen lunch var också väldans naturlig 🙂

Naturlig träning” med kettlebells, löpning (bl.a. i barefoot-skor. Ovan snygga Merrell) och olika behandlingar med massage, healing och fiskpedikyr såg jag också mycket av.

Och bland allt ”naturligt” hittade jag Lorna Jane – Australiens största träningsklädmärke för kvinnor som nu har Sverigepremiär (bild ovan + överst i vänstra hörnet och mellanbilden). Jag gillade de färgstarka luftiga linnena, men vissa tajts var lite väl disco för min smak. Kul med ett nytt märke på marknaden, och jag tror det här kan tilltala många.

Om jag shoppade något? Ja, men det visar jag inte riktigt än (Pssst! Farsdag på söndag remember 😉

 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB