Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Tränings- och matorgie

av Anna
Gårdagens träningsoutfit från Röhnisch. Typisk bicepskille i bakgrunden.

Träning och mat – två av livets njutningar på samma kväll. Perfekt dejt enligt mig och Jonas. Vi inledde med ett pass på SATS Spårvagnshallarna. Jag hade ju redan svettats ut med löpning på morgonen och höll mig på ”spännis-sidan” av betongväggen med ett beachpass a´la bröst/axlar/biceps.

Jonas och paret vi mötte upp tränade däremot hårt och mer funktionellt på andra sidan väggen. Spårvagnshallarna är drömmen för dig som gillar fuktionell träning och det var full action även en fredagkväll.

Sen uppladdning. Maten på resturangen Supper i Vasastan var RIKTIGT bra. Jag åt friterade fiskkakor, pata negra-skinka, kött med blomkålspuré och en del av Jonas snigelliknande chokladtryffel. Till och med vi gourmander till träningsmänniskor blev mätta och belåtna.

En kväll jag kan leva på ett år till eller två 😉

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB