Startsida / Inlägg

Hej Då!

av Johanna Nargell

Det här blir mitt sista blogginlägg då det här äventyret har nått sitt slut.

När jag skickade in mitt bidrag till tävlingen i februari skrev jag att jag ville åka till New York och slå mitt personbästa. Nu, många månader senare har jag både varit i New York och slagit mitt personbästa på 10 km. Den känslan är obeskrivlig. Jag vill avsluta med ett stort tack till alla som varit delaktiga i den här fenomenala resan!

Tack till Lätta och Wellness för ett helt otroligt roligt och utmanande äventyr! Utan er hade det inte skett, tack för att ni trodde på mig den där måndagen i februari! Tack för all support och peppande under resans gång i form av glada email, svar på konstiga frågor och  inte minst ert sällskap i New York!

IMG_5784

Tack till Sanna min med-mästarinna. Vi har tränat, skadat oss, varit förkylda, återhämtat oss och sist men inte minst tagit oss över mållinjen i Central Park och nått våra mål och slagit våra rekord! Det har varit en resa utan dess like och det hade inte varit detsamma utan dig. Vi hade ett långt distansförhållande men det tog vi igen genom att spendera drygt 120 timmar tillsammans i New York!

IMG_5800

Simon. Utan dig hade det aldrig gått. Tack för ditt tålamod, dina upprepade uppmaningar om spetsiga knän och hög frekvens. Det kanske är slut med träningen tillsammans men jag hör fortfarande ”upp med fotsulorna!”, ”öka frekvensen!”, ”höga knän!”, ”stolt hållning!” etc. när jag springer. Du har varit en alldeles fantastisk löpcoach och jag har lärt mig saker om löpning och löpteknik som jag kommer ta med mig i min fortsatta löpträning! Tack för att du alltid varit supporterande och peppande och spridit energi på varje pass oavsett om det varit hagel eller sol! Sist men inte minst, TACK för knuffen i ryggen på upploppet i New York 😉

FullSizeRender

 

Den 24e juni kommer nya numret av Wellness ut där ni kan läsa mer om vår resa och se vilka fantastiska dagar vi hade!

All lycka till med er löpning och träning i sommar och jag hoppas vi ses på startlinjen på NTC Tour i Stockholm den 27e juni!

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén & Joakim Ottosson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB