Startsida / Inlägg

Stafett och dags för ny skidfest

av Petra Thorén

Snart klart för stafett. Det svenska damlaget med Britta Norgren Johansson, Anna Haag, Maria Rydqvist och Charlotte Kalla är redo. Men de kommer att få det svårt med de svenska laget att ta norskorna som var väldigt starka i går.

Killarna däremot har större chans. Anders Södergren åker inte och OS-guldlaget är därmed splittrat. Men ska bli spännande att se vad Mats Larsson kan göra. Mats förresten är mannen i enormt skägg. Vet inte riktigt vad de håller på med, men i fredags var det skägg på var och varannan åkare.

Jakten på den nya Wassberg går vidare….

Kul att se Daniel Richardsson på skejtdistans, han är ju en klassisk expert. Men efter lördagens pallplats får han chansen på tredje sträckan. Och det ser bra ut. Så här sa han till Marcus Hellner när de testade banorna i fredags: Han sa dagen innan: har de plattat ut backarna här i år. Ett tecken på att han var i bra form…

Petra Thorén, Gällivare

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB