Startsida / Inlägg

Fundamentalt.

av Petra Thorén

Holmenkollen

VM:s finaste brev kom nyss. Jag sympatiserar så förbehållslöst med läsaren. Läs allt noga och hjälp mig sedan med frågan längst ner.

Skärmavbild 2011-02-28 kl. 21.09.24.png

Nu pendlar jag mellan två svar:

1.
Hej.
Jag håller förstås med dig. Jag vet inte hur bindestrecket hamnade mellan leden ”Hellner” och ”gropen”, men där ska det absolut inte vara. Vad det gäller döpandet tackar jag för lektionen. 18 års uppväxt i pingstväntäta Mullsjö borde ha sprutat in kyrkolingon i mitt blod, men tydligen har jag språkluckor. Hädanefter ska jag tänka mig för och inte kladda så med orden.
Mvh
Kristoffer Bergström

2.
Hej.
Du skriver ”Northug och Hellmer”. Det är ett stavfel! Kära du, det är fundamentalt och inget som man kan tycka vad som helst om. I så fall kan du ju påstå att jorden är platt och då blir du i bästa fall beskylld för att vara en lögnare.
Bästa hälsningar i alla fall
Kristoffer Bergström

/Kristoffer, Oslo

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB