Startsida / Inlägg

Nu går det inte längre.

av Petra Thorén

Holmenkollen.

En vanlig människa har 206 ben i kroppen. Jag har runt 80. Resten har vittrat under de här fem-sex veckorna i rad jag har jobbat. Först med förberedelserna till alpin-VM, sedan över mästerskapet och så vidare hit till Oslo. Jag har varit bredvid Petra Thorén så länge att jag upplevt flera olika faser av hennes graviditet. Jag har glömt ett par vänners efternamn, men vet vilka dagar Daniel Richardsson rakade sig och vilka dagar det fick växa vildare.

Fy fan.

Jag ska summera längd-VM i tidningen imorn, så jag nöjer mig här med att ge svenska insatsen tre starka plus. Ida Ingemarsdotter är ny på min idollista (där sedan tidigare Ruben Östlund, Pia Sundhage, Sarah Sjöström, Johan Olsson, Peter Kadhammar och Frida Hyvönen står).

/Kristoffer Bergström, Oslo

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB