Startsida / Inlägg

Värt att vakna tidigare för

av Wellness redaktion

Det är mycket mat här just nu, men jag hoppas det inte gör något. Att äta är ju bland det bästa som finns. 

Just frukost är mitt absolut favoritmål (förutom en lång middag med vin till förstås men det händer ju inte varje dag). Just nu kämpar jag dock i motvind nästan varje morgon. Jag studsar inte upp som jag brukar göra och ibland väljer jag bort att äta frukost hemma för att få sova lite extra. 

Men något som har gjort det lättare att ta sig upp om mornarna den här veckan har varit den utomordentligt goda frukosten. Det beror till stor del på hallonen, som sparats från sommaren. Varje gång jag tar en tugga påminns jag om stunderna när jag stod och moffade i hallonhäcken. Men det beror också på müslin. Gudagod och plättlätt!

frulle.jpg m2.jpg m1.jpg

Om du vill testa har du ett recept här. Jag tömde alla halvtomma påsar i skafferiet så det blev en något modiferad variant. Men lika smarrig!

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB