Startsida / Inlägg

Peanutbutterdream!

av Julia Fors

Bild 11.pngÄlskar du jordnötssmör? då måste du testa min peanutbutterdream shake! – god krämig och lite lyxigare smoothie som passar perfekt till helgbrunchen. Trots att jordnötssmör är väldigt kaloririkt så är det grymt när man tränar, äter enligt LCHF eller om man vill berika sin kost med nyttiga fetter, fibrer och extra mkr protein. I träningskretsar finns det till och med något som kallas för jordnötssmörsdieten. Var dock noga med att välja ett smör utan socker och tilsatser (skippy räknas alltså inte). Jag köper Monki, det är ekologiskt och bland annat det som Bluberry använder i sina shakes. Monki finns bland annat på Coop och har massa olika bra nötsmör

Bild 12.pngMixa en matsked jordnötssmör med lätt vaniljyoghurt, apelsinjuice, frysta blåbär och hallon. Eventuellt 1 tsk kanel och 1 tsk acaipulver.  Bild 13.pngJordnötssmöret ger smoothien en krämig och rik smak och är supermättande!
 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist, Frida Englin Danielsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB