Startsida / Inlägg

Mina favoritbloggar

av Julia Fors

Eftersom detta är en hälsoblogg så är ni som går in här antagligen intresserade av just hälso/träningsbloggar. Därför tänkte jag dela med mig av några av mina personliga favoritbloggar inom detta ämne. Jag går in på dem för att kolla vad som händer i branschen och för att själv få inspiration. Ni följer säkert redan flera, men här kommer de i alla fall 🙂

Spark i baken; en av Sveriges äldsta träningsbloggar som jag också tycker är en av de bästa. Här hittar man alltid intressanta nyheter och för alla er som är gravida och gillar att träna så finns det just nu massor av smart och intressant. Terese kommer också släppa en bok om vägen till hälsa och träningsförebild efter ätstörningar. Viktigt och välbehövt!

Olga Rönnberg; Sveriges tough-love tränare har alltid mycket intressant fakta att komma med. Och man får information rakt och rättfram– precis som jag gillar det. Olga är 5 barnsmamma och ska snart börja satsa på att tävla i fitness, hur coolt är inte det?!

Träningsglädje. Underbart härlig blogg som ger 100 % träningsinspiration! Man vill bara ta på sig sina löpskor och sticka ut och springa. Sara verkar ha en outsinlig energi. Hoppas på en bok från Sara i framtiden.

Jessica Claren. Supervacker blogg med härliga bilder och mycket inspiration. Jag gillar framförallt Jessicas ”dagens boost-kollage” och har sparat ner flera på datorn som jag tar fram och kollar på ibland.

Pt-fia som vann Vecko Revyns bloggawards i kategorin träningsbloggar. Gillar Fias sunda värderingar och hennes fråge och svar inlägg. Jag får också massa bra och nyttiga mattips från hennes blogg.

Malin Nylén är en blogg som jag nyligen upptäckt. Har intervjuat hennes man Mårten Nylén tidigare och slåtts över hur otroligt kunnig han är inom sin expertis. Malin verkar inte vara sämre och har också nyligen lanserat träningsnätverket B.A.B.Y som ska främja systerskap i träningsbranschen. check it out!

Och så får jag ju inte glömma att tipsa om mina grannar till höger här på wellnessportalen såklart 🙂 Tycker att alla har en hög kvalité och att vi kompletterar varandra bra med lite olika fokus och utgångspunkter kring hälsa kost och träning.

Nu sätter jag mig på planet till Spanien, ses från värmen!

 

 

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Emma Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB