Startsida / Inlägg

overnight oats

av Julia Fors

Som ni vet så äter jag oftast gröt med frukt och ägg till frukost. Tycker att man blir skönt mätt och får bra energi men det är ju tyvärr lätt att tröttna om man ofta äter samma sak. När jag kollat på en del matpinterests så har jag sett att många i framförallt USA gör overnight oats. Det är ungefär som en kall gröt som du förbereder kvällen innan. Du lägger helt enkelt dina havregryn i någon form av yoghurt (många använder grekisk ) – jag använde havregurt och blandar sedan med sånt du tycker om, jag tog massa frysta bär och kokosflingor. Sedan får blandningen stå och mjuka upp sig till morgonen då du får den perfekta krämiga och fruktiga gröten på 0 minuter när du vaknar. Enkelt och smart!

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB