Startsida / Inlägg

snart dags!

av Julia Fors

Tjihoo! Den 14 november är det dags för vår bok Bodylicious att se världen. Det känns så roligt att äntligen få dela med mig av detta och hälsoinspirera er läsare som vanligtvis är inne här på bloggen.

Boken heter som sagt Bodylicious, vilket vi tycker är ett namn som förmedlar en härlig inställning till sig själv:-) I förra veckan gjorde jag en liten intervju för nätmagasinet Salong K – där svarade jag bland annat på dessa frågor;

Vad innebär det att vara bodylicious?
– Att vara bodylicious är att man väljer att träna och äta för att först och främst må bra och ha massor av energi till att leva ett kul liv. En bonus är att man får en kropp som är bikiniredo året om! Vi vill också att tjejer ska sluta hacka ner på sig själva så mycket. Allt sitter inte i hur dina kroppsdelar ser ut. Ett leende, en glöd i ögonen, en självsäkerhet och en självkänsla är minst lika sexigt som en välskulpterad rumpa.

Hur gör man för att värja sig mot smalhetsen och istället satsa på att få en stark och hälsosam kropp?

– Om du inte mår bra inuti så är det svårt att känna sig nöjd med sig själv. Så börja med att känna efter hur mycket bättre du mår när du tränar regelbundet och äter sunt. Bara känslan av att du gör något bra för dig själv kommer att ge dig ett bättre kropps-självförtroende. Jag tycker själv att det snyggaste som finns är en sund och vältränad kropp med former till skillnad från att vara pinnsmal och slapp utan en muskel på kroppen. Att vara en ”smalfet” pommes frites är varken sunt eller snyggt.

Vad gör er bok annorlunda jämfört med andra träningsböcker?
– Många tränings- och hälsoböcker är väldigt bra men extremt strikta. Frågan är vem som i långa loppet klarar av att aldrig mer röra en kolhydrat eller dricka vin på fredagskvällen? I Bodylicious vill vi visa hur man kan nå toppformen samtidigt som man njuter och unnar sig av livet.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB