
Gillar ni musli och granola till frukost? Då måste ni kolla in denna superlätta som jag gjorde igår.

Blanda: 4 dl havregryn, 3 dl boveteflingor, 1 dl kokosflingor, 1,5 dl hackade hasselnötter, 1 dl hackade mandlar, 0,5 dl solrosfrön, 0,5 dl linfrön. 1 tsk vaniljpulver, 1 tsk kanel – du kan ta mer om du vill ha ännu mer smak.
Häll över; 4 msk ekologisk lönnsirap, (flytande honung eller agavesirap går också bra). 2 msk vatten, 2 msk kokosolja (gör så att den blir flytande)
Blanda samman alla ingredienser. Häll upp på ett bakplåtspapper och in i ugnen på 175 grader i 15 – 25 minuter, öppna och rör om lite i muslin några gånger så att den inte bränns vid.
När den svalnat kan du sedan addrea torkad frukt. Jag la i ca 1 dl tranbär och lite hackade aprikoser.


God morgon! med turkist yoghurt och bär.

Halvsovande hund i köket… Min hund är faktiskt tröttare än mig på mornarna!