Startsida / Inlägg

Dido är tillbaka – hör nya skivan först

av Karin Moberg
dido640

En av Englands mest framgångsrika kvinnliga artister är redo att släppa sitt fjärde album. Fredagen den 1 mars uppträder Dido i Skavlan och samtidigt släpper hon nya albumet ”Girl Who Got Away”. Men du kan höra albumet redan i dag, för vi har fått en exklusiv förhandslyssning!

På nya albumet ”Girl Who Got Away” samarbetar Dido med sin bror Rollo Armstrong igen, som till största del har producerat albumet. ”Girl Who Got Away” innehåller också samarbeten med bland annat Brian Eno, Jeff Bhasker (Alicia Keys), Rick Nowels (Lykke Li) and Greg Kurstin (P!NK).

Såhär säger Dido själv om skapandet av ”Girl Who Got Away”: “It was an incredibly fun record to make. There was no pressure on me at all. It’s all been so natural and easy. On every other record I’ve made, there have been really tricky days, but there weren’t any like that on this one.”

Dido har sedan debuten med ”No Angel” gett oss hits som ”Here With Me”, ”Thank You”, ”Life For Rent” och ”White Flag”. Nu är en av de vackraste rösterna tillbaka med nya albumet ”Girl Who Got Away”!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB