Startsida / Inlägg

Färskpressat: De stora arenorna väntar på Nadia Nair

av Nora Lindkvist

Hon kallar sin genre för ”voodoo music” och visst finns det något mörkt och mystiskt över Nadia Nair. När den 24-åriga exilgöteborgaren gästade WiMP Live Sessions förra onsdagen rådde det heller inga tvivel om att sångerskan besitter en av Sveriges bästa röster just nu. Nadia Nair har en röst som gjord för de stora arenorna, och vi kommer säkerligen få se mycket mer av henne framöver.

Under kvällen bjöd Nadia på fyra spår från sitt kommande album. Singeln ”Bon Voyage” är en powerlåt utan dess like, men kanske var kvällens starkaste ögonblick den finstämda och känslosamma ”Walk with the Queens”. För dig som missade den fantastiska spelningen med Nadia Nair, ser du den i sin helhet här:

Innan spelningen passade WiMP:s redaktionschef Karin Moberg på att prata lite med Nadia – ett samtal som bland annat kom att handla om sångerskans komplicerade förhållande till Stockholm samt om varför hon har något så ovanligt som en ananas på armen:

Nästa WiMP Live Sessions går av stapeln den 10 april, och då är det Eric Gadd och Saturday, Monday som står på Story Hotels scen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB