Startsida / Inlägg

Kristian Anttila kickstartar höstens WiMP Live Sessions

av Karin Moberg
DSCF0102

2003 kom debuten. Det där första albumet då han visade att han var en sann musiker och spelade alla albumets existerande toner själv. Sedan har tio år passerat och han har nu kommit till att presentera sitt sjätte album. Samtidigt har vi lyckan att få inleda höstens WiMP Live Sessions med denna artist, musiker, textförfattare och producent – ja, kärt barn har många namn men vi väljer att presentera honom som Kristian Anttila. Så ikväll kommer Story Hotel glittra tillsammans med favoriter som Smutser, Vill Ha Dig och Västra Frölunda. Men givetvis har han lovat att spela nya låtar som Rock´N´Roll Babbe och Säg Nej Till Mig, som han släppt tillsammans med El Perro Del Mar.

DSCF0106 DSCF0108 DSCF0114
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB