Startsida / Inlägg

Vinn biljetter till Cut Copy

av Karin Moberg

Cut Copy har släppt ett nytt album och kommer till Sverige nu i december. Vi har biljetter att tävla ut – både till Stockholm och till Göteborg!

Extremt få band från Australien kan skryta med att de lyckats övertyga svenska konsertbesökare gång efter gång! Cut Copy är ett sånt band. Med utsålda spelningar på bland annat Berns, Debaser Medis, Strand och Storan samt euforiska festivalgig i både Arvika och Emmaboda har de byggt upp en stor lojal svensk fanbase. Förutom en stark scennärvaro och en perfekt ljusshow, har Cut Copy också briljanta albumen “In Ghost Colors” och “Zonoscope” i ryggen, och i synnerhet hitsinglarna “Hearts On Fire”, “Lights And Music” och nu senast “Free Your Mind”.

Vi har biljetter till:
KÄGELBANAN | STOCKHOLM | 10 DECEMBER
PUSTERVIKSTEATERN | GÖTEBORG | 12 DECEMBER

Vill du ha biljetter till Cut Copy? Maila tavla@wimpmusic.com och berätta varför! Skriv också om du vill ha biljetter till Stockholm eller Göteborg.

cutcopy1200

Tävlingsregler1. Arrangör. Tävlingen arrangeras av WiMP i samarbete med Monstera. WiMP Sverige, WiMP Music AB, Gråbrödersgatan 2, 21121 Malmö. 2. Vem kan vara med? Tävlingen är öppen för alla. Anställda inom Monstera, WiMP Music AB och dotterbolag och deras familjer får inte delta i tävlingen. 3. När kan du delta? Tävlingen börjar 3 december 2013 och slutar 8 december 2013. 4. Hur deltar du? Maila motivering till tavla@wimpmusic.com. Tävlingen kräver inte köp. 5. Vinnare. Vinnarna utses av en jury efter tävlingens slut och kontaktas. 6. Priser. 2 biljetter till Cut Copy på Kägelbanan i Stockholm 10 december ELLER 2 biljetter till Cut Copy på Pusterviksteatern i Göteborg 12 december. Priset kan inte bytas mot kontanter. Boende i eller resa till och från Stockholm ingår ej. 7. Tryckfel, oavsiktliga missförståend och förändringar. WiMP och andra partners i denna tävling ansvarar inte för eventuella tryckfel eller andra fel i samband med tävlingen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB